Tømrer

Rehabilitering
Pisau Bygg utfører oppussing/rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.

 

Ombygging

Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i ditt hus? Dersom du for eksempel eier en

tomannsbolig og vil bygge denne om til enebolig, tar vi på oss denne jobben med glede. Vi tilbyr deg ombygging til avtalt tid, og kan garantere for god kvalitet. Spør oss gjerne dersom du ønsker forslag til ombygging.

 

Tilbygg og påbygg

Dersom du eier et hus som er for trangt, og du har dårlig plass, kontakt oss! Vi kan hjelpe deg med oppføringav tilbygg som vil gi deg bedre plass.

 

Terrasse

Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg som kunde.

 

Garasje

Pisau Bygg utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske. Det finnes mange muligheter innen garasjer. Du kan få enkel, dobbel, med og uten boder, med loft/hems, garasje med carport, eller kundetilpasset etter ditt ønske.

 

Kjøkkenmontering

Pisau Bygg monterer kjøkkeninnredning. Det er ikke alle som har tid eller kunnskap til å sette opp et kjøkken – det kan være avansert. Derfor tilbyr vi montering av kjøkkeninnredning, fra flatpakkede elementer til ferdig kjøkken, slik at du slipper å gjøre noe. Vi tilbyr rimelige timespriser eller en samlet totalpris, og jobber effektivt.

 

Etterisolering

Har du kalde gulv og lekke vinduer? Er det vanskelig å få varmen i huset til å vare? Dette kan skyldes dårlig isolasjon. Eldre boliger har ofte mangelfull isolasjon. Dette kan enkelt utbedres ved å etterisolere. Ved etterisolering vil du få lavere energibruk og dermed lavere strømutgifter, i tillegg til et bedre inneklima og komfort. Spør oss om etterisolering.

 

 

Pisau-Bygg-2-150x150Pisau-Bygg-4-150x150Pisau-Bygg-5-150x150Pisau-Bygg-6-150x150Pisau-Bygg-7-150x150Pisau-Bygg-8-150x150Pisau-Bygg-9-150x150Pisau-Bygg-10-150x150